Campionatul Național de Creație Tehnică 2017

COMUNICAT DIN PARTEA COMISIEI CENTRALE TEHNICE

            Vă reamintim că, pe data de 2 Septembrie la Izvoru Mureşului va avea loc Campionatul Naţional de Creaţie Tehnică, în cadrul Simpozionului Naţional al Radioamatorilor (1-3 Septembrie) organizat de Federaţia Română de Radioamatorism.

            În cadrul acestui concurs, pe lângă premierile care se vor face conform clasamentului pentru participanţii la campionat, Comisia Centrală Tehnică a decis acordarea în cadrul festivităţii de premiere a trei premii speciale. Unul din aceste premii va fi acordat lucrării care va obţine cel mai mare punctaj la capitolul „originalitate”. Mai multe detalii vor fi disponibile pe pagina de Web a Comisiei Tehnice.

           Pentru cei care vor participa la concurs, vă adresăm rugămintea de a veni cu fişa de participare completată; aceasta este disponibilă pentru descărcare pe pagina de Web a F.R.R., pe sit-ul Simpo YO 2017 precum şi pe pagina Comisiei Centrale Tehnice (tehnic.frr.org.ro).

Vă aşteptăm!

                    Ing. Cristian Simion, YO3FLR

            Preşedintele Comisiei Centrale Tehnice

Înscrierea participanților la CNCT.

Înscrierea participanților la Campionatul Național de Creație Tehnică ediția 2017 care se va desfășura la Izvoru Mureșului în perioada 31 august – 3 septembrie în cadrul SIMPO YO 2017 al Federației Române de Radioamatorism se face conform formularului alăturat și în concordanță cu prevederile regulamentului prezentat aici  REGULAMENT CNCT

Formularul de înscriere în format .pdf se poate descărca de aici

FISA+DE+INSCRIERE_2017

Toate lucrările care vor avea documentație în format electronic .pdf, .doc, .ppt și inclusiv scheme sau prezentări video / audio vor fi postate pe situl Comisiei Tehnice Centrale

http://tehnic.frr.org.ro

Premii speciale acordate de Comisia Tehnică a FRR

Comisia Tehnică Centrală a Federației Române de Radioamatorism acordă apreciari deosebite sub forma unor diplome și plachete pentru realizările tehnice ale unor participanți la Concursul Național de Creație Tehnică. Cele acre vor fi acordate în anul 2017 la SIMPO Izvoru Mureșului arată astfel:

1. Premiul special pentru cea mai originală lucrare.

2. Premiul special pentru cel mai tânăr participant.

3. Premiul special pentru cel mai vârstnic concurrent.

 

 

Comentariile sunt închise.